Cautare

3985 de rezultate pentru "adrian mutu" (3.36 secunde)
Mutu si-a anuntat retragerea! Cand va agata ghetele in cui "Briliantul" Sunt sanse mari ca Ajaccio sa fie ultima formatie din cariera lui Mutu. ... Vreau, insa, sa o fac dupa o participare la turneul final din Brazilia", a declarat Mutu pentru Digi Sport.
Lovitura vietii pentru Adrian Mutu Adrian Mutu ar putea da lovitura pe piata transferurilor in aceasta vara.
Cum arata soacra lui Adi Mutu! ... Adrian Mutu se mandreste deja cu noua lui cucerire. ... Adrian Mutu a reusit sa iasa din nou in evidenta.
Adrian Mutu a mai primit o veste neplacuta, de asta data din tara, dupa ce s-a accidentat in timpul unui antrenament, fiind indisponibil aproape trei saptamani. Adrian Mutu a aflat ca tatal sau are probleme serioase de sanatate, fiind nevoit sa urmeze un tratament pentru buna circulatie a sangelui.
Social-democratii condusi de Marian Vanghelie s-au bucurat de prezenta lui Dan Diaconescu, liderul Partidului Poporului, dar au sarbatorit si cooptarea in partid a unui fost democrat-liberal, senatorul de Bucuresti Gabriel Mutu.
Base in locul lui Mutu (Autor: ... Fara Mutu, fara Tamas, ce meci era ala? ... Pe cine dracu’ sa gasesc asa repede sa-l pun in locul lui Mutu? ... Piti cu mintea lui diabolica, avand portretul-robot al inlocuitorului de Mutu, si l-a inchipuit repede:
Fanii Stelei il asteapta cu bratele deschise pe Mutu! ... Dinamovistii ii aduc aminte lui Mutu ca a promis ca se retrage in Stefan cel Mare! ... Mutu se poate tine, totusi, de cuvant! ... "Nu stiu daca l-as vedea pe Mutu la Steaua.
Cu ce aleasa vine acasa Mutu? Care Mutu? Acelasi Mutu, care, nu de mult timp, dadea subiecte zilnice presei sportive prin comportamentul sau prafuit.
Adi Mutu a vorbit la conferinta de presa despre meci si despre faptul ca s-au vandut toate biletele.
Debut nefericit pentru Adrian Mutu in Ligue 1 Ajaccio a pierdut duminica seara, 0-2, pe terenul lui Olympique Lyon, goluri Lovren (25) si Lisandro Lopez (75). A fost seara in care Adrian Mutu a bifat primele sale minute intr-un joc oficial pentru gruparea franceza.
Mutu, gol din scarita Atacantul roman Adrian Mutu a explicat pe Twitter de ce a ales sa execute penalty-ul de sambata, din meciul cu Nancy (1-1), prin procedeul "Panenka", la al doilea sau gol inscris pentru Ajaccio in Ligue 1.
Clipe dificile pentru Mutu. Fiul sau a fost operat pe cord deschis, acum este bine Adrian Mutu, jucatorul lui Ajaccio, a trecut prin clipe extrem de grele in aceasta iarna dupa ce Mario, baiatul din prima casatorie a fotbalistului, a fost diagnosticat cu o malformatie congenitala.
Alexandra Dinu a hackerit 5,6 milioane de italieni Frumoasa Alexandra Dinu, fosta sotie a fotbalistului Adrian Mutu, a reusit ca luni seara sa tina cu sufletul la gura mai bine de 5 milioane de italieni, care i-au urmarit cu maxima atentie fiecare gest.
Sezonul dezastruos facut la Cesena l-a inclus pe Adrian Mutu in echipa "petardelor" ... Frey (Genoa) - Rossi (Cesena), Ranocchia (Inter), Kjaer (Roma) - Hernanes (Lazio), Gago (Roma), Seedorf (Milan), Vargas (Fiorentina) - Forlan (Inter), Gilardino (Fiorentina/Genoa), Mutu (Cesena).
Sfarsit de saptamana nefast pentru Adrian Mutu si Gabriel Torje, evolutiile celor doi internationali romani din cadrul etapei a 24-a din Serie A fiind dezamagitoare.
Adi Mutu isi va infrunta fosta echipa la doar al doilea meci pe banca Rapidului, reusind sa il castige pe primul, scor 1-0, impotriva Academicii Clinceni. ... In cadrul conferintei de presa de dinaintea meciului, Adi Mutu a vorbit despre importanta derby-ului dintre cele doua.
Piti mizeaza pe tineri, Mutu si Marica pe banca Desi inclina sa joace din start cu Stancu in avanposturi, Piturca nu e hotarit pentru ca virful lui Orduspor n-a convins la antrenamentul decisiv de ieri. ... Ultimul l-ar tine pe veteranul si fostul capitan al "nationalei",Mutu, pe banca.
Nume precum Marius Niculae si Cocis au prins lista, insa Pantilimon si Mutu nu se regasesc pe aceasta.
S-au jucat, pur si simplu, razand de chinurile prin care treceau Mutu&Co. ... furnicute, muncitori, alergam incercand sa recuperam ca sa-i dam posibilitatea lui Mutu sa faca cat mai multe". ... Multi ar spune ca Mutu ne-a ingropat, ratand penaltiul din meciul cu Italia, dar este total gresit.
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
google-analytics.com